2010. március 31.

ha unnád a banánt (:

hogy mit tehet a szegény kisdiák ha unja a tanórát?
hajtogathat kishajókat! Pompás és pihentető origamival eltöltött perceket ajánlunk azoknak
, akik szeretnék megcsillogtatni osztálytársaik és tanáraik előtt felülmúlhatatlan finommotorikai képességeiket, végtelen türelmüket és precizitásukat.
Ha nem jön be a hajtogatás
egész egyszerűen újságot. Melegen ajánljuk a Cosmopolitan, Elle, Joy és Glamour névre hallgató mocskos szennylapokat, melyekben informálódhatsz a kihagyhatatlan akciókról, megcsodálhatod a csillogó-villogó szebbnél-szebb mesés-pompás rucikat teszem azt a Guccitól, Pinkotól, vagy a jó öreg Armanitól, amiket ha bankszámlád elég szívós meg is vásárolhatsz potom pénzekért. ÉÉÉÉS ez még nem minden! Magadra dörzsölheted a legújabb parfümök illatmintáit, ezzel is azt az érzetet keltve magadban hogy: hát igen micsoda nő vagyok! De sajnos mikor az illat elszáll rá kell hogy ébredj hogy nem vagy több senkinél és épp egy matekórán szenvedsz.
Vagy ha nem mersz olvasni, mert nem vagy elég bevállalós, még mindig ott van a praktikus kiegészítőd, a padtársad, aki ha nem beteg, érdekesebbnél érdekesebb storykkal bombáz, poénkodik, ha épp nem alszik. DE a néma üzemmód sajnos szériahiba, és nem működik. (nem, nem! A meghibásodott, folyton idegesítő és beszélő padtársakat sajnos nem cserélik vissza, mondván hogy: "Bevállaltad!!Neeem??!" Szóval ha épp használható állapotban van a padtárs, hát használd ki és vihogj vele annyit amennyit csak lehet, mert úgy talán gyorsabban eltelik az óra. Ha helyesen használod felettébb sok örömteli pillanat lehet az eredmény! Íme egy kis ízelítő egy tanuló és padtársa számtechórai filozofálgatásából:
-hát ennyit jelentek neked Jose?!? Ezt nem teheted velem!
-de igen! Ennyit. Te a lányom vagy Rosalinda. Nem lehetsz az enyém! És különben is: Koncita terhes tőlem!
-de nekem azt mondtad, hogy én vagyok neked az egyetlen nő az életedben.fogadni mernék,hogy Esperanza balesetéhez is közöd van!
-Ludoviko mondta ezt neked? Tudom jól, hogy amíg La Paz-ban voltam, addig Dulsinával etették be ezt neked!
-nem kenheted Ludovikora! Az egész birtok a te kis piszkos ügyeidről beszél. ha ezek után egy ujjal is hozzá érsz, Carlosalbertohoz(a fiamhoz), esküszöm megöllek!

Ha a fent felsoroltak közül pedig egyik tipp sem használható, a tanóra pedig elviselhetetlenül túlélhetetlen, még mindig ott van az ablak, melyen át a gravitáció törvényeinek behódolva csodás repülést élhetünk át. Jó zuhanást! (:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése